Djelatnosti


 • VISOKOGRADNJA I NISKOGRADNJA

  Dugogodišnje iskustvo u izgradnji najzahtjevnijih objekata, cjeloviti program za izvođenje radova, usvojene najnovije tehnologije i educiranost kadrova preporuka su našim klijentima da nam se obrate ukoliko imaju namjeru graditi objekte nisko/visokogradnje, vršiti rekonstrukciju, adaptaciju, izvoditi instalaterske ili obrtničke radove bilo koje vrste.

 • BETONARA I BETONSKI ELEMENTI

  Vladimir Gortan d.d. Pazin u svojoj betonari u Podbermu, kompletno je opremljen proizvodnim programom koji omogućuje kvalitetnu izradu betonske galanterije (omnia ploče, parkovni i cestovni ivičnjaci i ostali betonski elementi).
  Naša Armiračnica kapaciteta 500 tona armature godišnje spremna je obaviti sve radioničke montaže konstruktivnih elemenata prema armaturnim nacrtima, montažu armature u objektima, armaturom i betonskim čelikom pratiti izgradnju objekata svih namjena i veličina.

 • GRAĐEVINSKA BRAVARIJA I ČELIČNE KONSTRUKCIJE

  U sklopu našeg  proizvodnog pogona u Podbermu djeluje naš pogon pod nazivom TVORNICA METALNIH KONSTRUKCIJA (TMK) kapaciteta 500 tona elemenata godišnje sa najširim asortimanom građevinske bravarije i čeličnih konstrukcija.

 • POLAGANJE KAMENA I KERAMIČKIH PROIZVODA

  Današnjom velikom konzumacijom kamena, a naročito keramike kao materijalom za oblaganje podova formiran je tim keramičara koji uz naša gradilišta izvode i pojedinačne poslove na tržištu.

 • VODOVODNE I ELEKTROINSTALACIJE

  Naše poslovanje temeljimo na težnji za prilagođavanjem potrebama i ukusima naših klijenata kroz cjeloviti program za izvođenje svih radova koji spadaju u našu osnovnu djelatnost, usvajanje novih tehnologija i educiranje kadrova.