Vladimir Gortan d.d. Pazin u unutar svojeg proizvodnog kompleksa Podberam nudi proizvodnju betona, betonskih elemenata i izrade armature prema željama kupaca.

Pogon Betonare u Podbermu proizvodi sve vrste betona raznih granulacija i konzistencija s kapacitetom od 60 m3 betona na sat. Svi betoni kvalitetom odgovaraju standardima i propisima, kontroliraju se u vlastitom laboratoriju i posjeduju certifikate od nadležnih institucija.

S vlastitim prijevozima betonmikserima i ugradnjom betonpumpom vrši se dostava betona na mjesto isporuke udaljenosti do 50 kilometara.

Proizvodnja betonskih elemenata svojoj betonari u Podbermu, kompletno je opremljen proizvodnim programom koji omogućuje kvalitetnu izradu betonske galanterije (parkovni i cestovni ivičnjaci, kravate, omnia ploče). Od voditelja odjela možete dobiti katalog sa svim proizvodima koje nudimo ili zatražiti ponudu za indvidualni proizvod koji zadovoljava Vaše zahtjeve

Armiračnica-uz pogon betonare djeluje i tim armirača nudeći Vam uslugu krojenja zahtjevnih armaturnih sklopova i montažu istih na gradilištu. 

 Proizvodnja betonskih blokova pogodnih za potporne ili dekorativne zidove